Rosanne Ligtvoet

fysio Ross (5 van 34)Algemeen Fysiotherapeut

Persoonlijke drive
Mijn kennis delen en daarmee anderen kunnen helpen, dat vind ik geweldig aan mijn vak! Samen kijken we naar een gerichte oplossing of ondersteuning bij uw klacht. Iedereen is uniek en dat maakt het voor mij een uitdaging om zo goed mogelijk zorg te leveren.
Door mijn achtergrond als fanatiek wedstrijdzwemmer ligt mijn interessegebied voornamelijk bij het behandelen van patiënten met sportblessures, maar ook voor het behandelen van andere klachten bent u bij mij in goede handen.
Ik kijk er naar uit u te mogen helpen op weg naar herstel.

Aandachtsgebieden
Medical taping, Hardloopblessures, Knieklachten, Preventietraining.

Opleiding en werkervaring
Rosanne Ligtvoet is sinds 2018 werkzaam bij Fysiotherapie Ross c.s.. Zij studeerde in 2017 af als algemeen fysiotherapeut aan de HAN (hogeschool van Arnhem en Nijmegen).
Ze heeft na haar afstuderen in meerdere eerste lijns praktijken gewerkt. Rosanne heeft zich d.m.v. verschillende cursussen verdiept in blessurepreventie bij hardlopen, hardlooptechniek, knieklachten en de medical tape methode. Tevens werkt zij als docent Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ze studenten opleid tot toekomstige fysiotherapeuten.

Aanwezig
Dinsdag 09.00 tot 14.30 uur
Woensdag 09.00 tot 20.00 uur
Donderdag 13.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 08.00 tot 15.30 uur

BIG-Nummer: 49923076504