Corona – update (22-03-2020)

Corona – update (22-03-2020)

Namens fysiotherapie Ross stellen wij u graag op de hoogte hoe wij in de praktijk rekening houden met het corona virus.

 

Physitrack – Afspraak op afstand

Vanaf maandag 23 maart 2020 zullen wij een digitaal programma (Physitrack) introduceren. Dit betekend dat wanneer het voor u niet mogelijk of veilig is om naar de praktijk te komen, u afspraak toch door kan gaan. Dit geldt ook voor de aan huis bezoeken.

 

Hoe werkt dit precies?

Wilt u een (eerste) afspraak maken, dan belt u naar ons telefoonnummer 0481 – 373512. Onze secretaresse zal met u een afspraak inplannen, online of hier in de praktijk. Dit zal afhankelijk zijn van u persoonlijke voorkeur en of u in een risicogroep valt (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#eigengezondheid). Wanneer u een online consult gaat hebben krijgt u van ons een e-mail met daarin alle informatie over het programma en de mogelijkheden hiervan. Het programma is heel eenvoudig te openen via u laptop, tablet of telefoon (Apple of Android).

 

Naast een intakegesprek is het ook mogelijk om een persoonlijk oefenschema voor u te maken. Dit schema kunt u via u laptop, tablet of telefoon openen en makkelijk afvinken. Hiermee kan u revalidatie ook in deze moeilijke tijd succesvol verlopen. Heeft u tussendoor vragen over het programma of moeilijkheden is er de mogelijkheid om ons een bericht te sturen via het programma. Daarnaast zullen wij samen met u evaluatiemomenten inplannen, welke telefonisch of middels een videogesprek plaats zullen vinden.

 

Hiermee hopen wij u ook op afstand zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

 

Team Fysiotherapie Ross